Bemutatkozás

1976
Cégünket 1985-ben Reflex Hangtecnikai GMK néven, évtizedes hangtechnikai múlttal, a zene és az akusztika tudománya iránt elkötelezett magánszemélyek alapították.

Megbízhatóságának, az élenjáró műszaki megoldások alkalmazásának, és nem utolsósorban a reális, értékarányos árnak köszönhetően a Reflex Kft. a hangtechnikai szolgáltatások területén az ország egyik jelentős vállalkozása lett.

 

Fejlesztőinkre jellemző a rendszerszemlélet, az elektroakusztika újdonságainak azonnali alkalmazása, egyedi igényekre, egyedi megoldások kidolgozása. A lakberendező, formatervező és a gyártásért felelős munkatársaknak köszönhetően olyan, magas minőségű, dekoratív belsőépítészeti elemeket hozunk létre, amelyek akusztikai szempontból is tökéletesen funkcionálnak. A sokéves, az egész országban elismert szakmai tapasztalat ötvözve a széles és változatos termékskálával lehetővé teszi, hogy bármely hangtechnikai igényre megtaláljuk a legjobb megoldást.

 

Alkatrészek, részegységek gyártásában bedolgozói, az értékesítés területén, pedig márkakereskedői hálózat segíti munkánkat. Esetleges meghibásodás esetére az azonnali hibaelhárítás érdekében javítóbázis áll rendelkezésünkre, amely bármilyen gyártmányú hangtechnikai eszköz javítására felkészült.

 

Cégünk két a  professzionális hangtechnika terén kiemelkedő minőségű cég magyarországi kizárólagos  importőre:

 

·         Acustica Beyma S.L. (Valencia, Spain)

·         Celestion

 

és az alábbi cégek viszonteladója:

·         AKG

·         Behringer

·         Castone

·         dB technologies

·         Phonic

·         Sennheiser

·         Shure

·         Voicekraft

 

 

A Reflex hangtechnika tevékenységének rövid összefoglalása:

 

· Fix és mobil, bonyolult, nagy terek magas műszaki színvonalú akusztikai és elektroakusztikai tervezése és kivitelezése és működtetése

·  Hangrendszerek elemeinek gyártása, forgalmazása (keverőpultok, mikrofonok, állványok stb.) Minden a kivitelezéshez és működtetéshez szükséges hangtechnikai eszköz megvásárolható üzletünkben, egy helyen.

· Hangsugárzók, hangszórók gyártása

Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik hangsugárzók és hangszórók gyártásában, így akár teljesen egyedi igényeknek megfelelő megoldást kínálunk

· Hangtechnikai berendezések javítása

· 100 V-os információközlő rendszerek, iskolák, óvodák, üzemcsarnokok, áruházak hangrendszereinek tervezése, kivitelezése, szervízelése és igény esetén üzemeltetése.

· Akusztikai mérések

· Szaktanácsadás

 

Bemutatótermünk Budapestről 20 percre, a 4-es főút mellett Üllőn található. Itt a berendezések kipróbálhatók meghallgathatók